Boeiende ledenmiddag met hoge opkomst in Zorghotel De Kim

De ledenmiddag van herstelzorgvereniging Willen is Kunnen (WiK) werd op donderdag 21 oktober druk bezocht door meer dan 70 leden. WiK is de eigenaar van Zorghotel De Kim in Noordwijk. Leden van de vereniging denken en praten graag mee over ‘hun’ hotel.

Het zorghotel biedt een goede oplossing voor mensen die in meer of mindere mate zorg nodig hebben na bijvoorbeeld een operatie van heup of knie. Zorgmanager Manuela heeft de leden bijgepraat over de verdere professionalisering van de zorg in De Kim, zoals de digitalisering van het zorgproces. Daarnaast besteedt De Kim ook aandacht aan extra scholing van het verzorgende personeel. Hierdoor is het mogelijk om gasten met zwaardere of complexe zorg te kunnen ontvangen. Tilma’s zorgteam is bijna op volledige sterkte. De vacature (wijk)verpleegkundige is nog niet vacant.

Ruim 30 leden zijn tijdens de ledenmiddag aan het woord geweest of hebben hun vraag of opmerking doorgegeven. Alle suggesties, lieve woorden en vragen worden op een rijtje gezet en in een extra nieuwsbrief aan de leden van WiK beantwoord.

De volgende ledenmiddag zal op 21 april 2022 plaatsvinden in het Maritiem Museum in Rotterdam.