Zorghotel De Kim

De zon schijnt altijd voor de gasten van Zorghotel De Kim. Dit zorghotel ligt in de duinen van Noordwijk, direct naar het strand. Niet alleen van deze unieke locatie knappen onze gasten op, het zijn ook de (zorg)medewerkers die zich elke dag inzetten om het de gasten zo aangenaam mogelijk maken.

Het zorghotel ontvangt ook geregeld mantelzorgers met hun partners die tijdens het verblijf op ademkomen. De zorgkosten worden vergoed door zorgverzekeraars en de verblijfs- en servicekosten worden meestal gedeeltelijk of geheel uit een aanvullende verzekering vergoed. Dit geldt ook voor de mantelzorger, vraag ernaar bij uw zorgverzekering of gemeente.

De Kim biedt een verblijf aan 44 gasten die in meer of mindere mate zorg nodig hebben. Speciaal voor deze gasten is er naast verpleging/verzorging ook zeven dagen per week fysiotherapie mogelijk. Daarnaast zijn er een kapper, een restaurant met groot terras, een voetreflextherapeut, een diƫtiste en een mental coach in het zorghotel aanwezig.

Wanneer een gast voldoende is hersteld om terug te keren naar huis zal in overleg met de gast nazorg voor thuis worden geregeld.

Wilt u meer weten? Bezoek dan de website van Zorghotel De Kim.