Ledenactiviteit 27-10 in de Kim afgelast

Beste WiK-leden,

Wij zien de afgelopen periode de corona besmettingscijfers sterk oplopen. Helaas heeft ook ons Zorghotel De Kim te maken met een aantal besmettingen.

Op het moment van publiceren van het WiK Vitaal Magazine zijn zowel medewerkers als zorggasten positief getest op Covid-19. Bij een verder toenemend aantal besmettingen kan er geen of beperkt zorg worden verleend en kan De Kim niet op de volledige capaciteit gasten ontvangen.

Om verdere verspreiding zoveel mogelijk in te perken, heeft de directie van het zorghotel een aantal preventieve maatregelen genomen, zoals het dragen van mondkapjes in het hotel en de inachtneming van 1,5 meter afstand tot elkaar. Ook worden er tijdelijk géén bijeenkomsten georganiseerd. In overleg met het WiK-bestuur is daarom besloten de geplande WiK-ledendag op 27 oktober afgelasten cq. te verplaatsen naar een later moment.

Het bestuur zet zich maximaal in om alle leden te informeren en om alle vragen te beantwoorden. Leden die zich al hadden aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd door het WiK-secretariaat. U kunt uw vragen stellen door een mail te sturen naar info@willeniskunnen.nl. Als u wilt worden teruggebeld, vermeldt u dit dan in de onderwerpregel van uw mailbericht. De mailbox wordt continu bijgehouden.

Hoe lastig, vervelend en frustrerend het misschien ook is, we nemen als WiK onze verantwoordelijkheid waar het gaat om de continuïteit van de zorg in De Kim. Binnenkort zullen wij u laten weten of de ledenmiddag naar een later moment wordt verschoven of komt te vervallen.

Met vriendelijke groet,

Leontine de Groot | Directeur Willen is Kunnen