Algemene Ledenvergadering

Noordwijk, 7 april 2023

Geacht WiK-lid,

Zoals eerder in het WiK Vitaal aangekondigd vindt op donderdag 29 juni 2023 de Algemene Ledenvergadering plaats. Bij deze wil ik u van harte uitnodigen. De ALV vindt plaats in Amsterdam, dit jaar in het College Hotel.

Tijd: 14.00 – 17.00

Locatie: The College Hotel Amsterdam
Roelof Hartstraat 1, 1071 VE Amsterdam

Programma:

14.00-14.30 ontvangst koffie – thee
14.30-15.30 uur ALV
15.30-17.00 Borrel

Het College Hotel is centraal gelegen in Amsterdam Oud-Zuid, op loopafstand van het Museumplein, concertgebouw. Het hotel is bereikbaar met tram 24, vanaf Amsterdam CS. Deze stopt recht voor de deur. Aanmelden is gewenst en kan via de mail: info@willeniskunnen.nl of per telefoon: 071-36 40730.

Ook wil ik alvast meedelen dat de volgende WiK activiteit gepland staat op donderdagmiddag 26 oktober 2023 in De Kim. Ook hiervoor kunt u zich hier alvast opgeven via een mailtje aan info@willeniskunnen.nl of per telefoon: 071 3640730. Verdere informatie volgt t.z.t. via mail en onze website: www.willeniskunnen.nl

Tenslotte wil ik het volgende nog even bij u onder de aandacht brengen. U krijgt deze brief per post omdat wij geen emailadres van u hebben. Wegens de hoge kosten die gepaard gaan met papieren verzendingen, krijgt u beperkt van ons post, te weten tweemaal per jaar het WiK Vitaal Magazine. Omdat bij het verschijnen van de laatste WiK Vitaal Magazine de locatie van de ALV nog niet bekend was, ontvangt u nu eenmaal deze aparte uitnodiging. In het vervolg zal in ons magazine een activiteitenkalender staan. Meer informatie over de ledenactiviteiten kunt u dan op onze website (www.willeniskunnen.nl) vinden. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd bellen met ons secretariaat, tel. 071 3640730.

Leden met een emailadres kunnen wij vaker persoonlijk op de hoogte houden van ontwikkelingen en activiteiten. Mocht u dat willen, zouden wij graag een emailadres van u krijgen. Mocht u wel vaker op de hoogte gehouden willen worden, maar geen emailadres hebben, kunt u misschien in overleg met een betrokken familielid of kennis onze mail naar diens emailadres laten sturen.

Ik wens u een goede gezondheid toe en hopelijk tot ziens bij een van onze WiK-activiteiten.

Mede namens het WiK bestuur, 

hartelijke groeten,

Evi Koster

Verenigingsmanager