Kerst in Zorghotel De Kim

‘Zorgeloos genieten van de feestdagen’

Wat is er nu heerlijker dan met Kerst in de watten gelegd te worden? In Zorghotel De Kim kan je tijdens de feestdagen zorgeloos genieten, even weg naar een veilige, rustige plek om op adem te komen. Door de unieke ligging van het hotel, in de duinen van Noordwijk is het bijvoorbeeld heerlijk uitwaaien op de boulevard of op het strand na een uitgebreid Kerstonbijt.

De Kim biedt een verblijf aan 44 gasten die in meer of mindere mate zorg nodig hebben. Voor een onbezorgde vakantie met de zorg op achtergrond kan je ook bij ons terecht. In het sfeervolle restaurant bieden wij verschillende gelegenheden om culinair te genieten. De chef-kok en zijn team houden rekening met eventuele dieetwensen. Daarnaast bieden wij roomservice aan.
Leden van de vereniging Willen is Kunnen hebben recht op 25% verblijfskorting in Zorghotel De Kim. Dit geldt ook voor WiKleden die dit jaar lid zijn geworden.

‘Kerst wordt net als vorig jaar door Corona anders, maar zeker niet minder leuk’, vertelt Patricia Sanders, Hotelmanager van Zorghotel De Kim. Op beide kerstdagen wordt er een 3-gangen kerstlunch geserveerd met muzikale omlijsting. In het restaurant gelden de huidige coronamaatregelen.

‘De sfeer in het hotel is tijdens de feestdagen altijd erg gezellig. We zien dat de gasten elkaar dan wat vaker opzoeken voor bijvoorbeeld een praatje met een kop koffie bij de openhaard. Daarnaast zorgt onder meer het hotelteam voor wat extra verassingen. Het belooft ook dit jaar een magische Kerst te worden’, besluit Sanders.

Er zijn zowel éénpersoonskamers als dubbele kamers beschikbaar. Kom je alleen of samen met je partner of  mantelzorger? Meer weten over de tarieven of wil je reserveren? Volg dan de link:
https://www.zorghoteldekim.nl/reserveren-als-gast/